Újpest Sport Club

Főoldal
Szakosztályaink
Bírkózó szakosztály
Labdarúgó szakosztály
Röplabda szakosztály
Karate szakosztály
Szabadidősport
Hírek, aktualitások
Rendezvényeink
Elérhetőségek

 

Kedves Lányok!

Itt az új idény, kezdjük az edzéseket.
Remélem, mindenki megfelelően kipihente magát és készen áll a játékra!
Szeptember 2-án, hétfőn 16:30-kor várlak Benneteket az első edzésen, a teremben!
A második alkalom csütörtökön lesz, ugyanebben az időpontban.

Gábor bácsi

Eredetileg a Tungsram utánpótlás csapata voltunk, majd átvett minket a BSE. Az Újpest Sport Club keretein belül 1997-ben kezdtük meg röplabda utánpótlásképző programjunkat a BSE megszűnt utánpótlás csoportjának átvételével.
Szakmai tevékenységünk elismeréseként 1999-ben megkaptuk az Ifjúsági- és Sportminisztérium által kiírt „Legjobb Edzésközpont” címet Budapesten egyedüliként.
A szakosztályunk 10-14 éves korú leány sportolói gyermek korosztályban részt vesznek az Országos Gyermek Bajnokságban, indulunk a Budapesti Röplabda Szövetség által szervezett bajnokságban és tornákon, valamint egyesületünk is szervez évente több alkalommal meghívásos tornát.

A szakosztályban foglalkoztatott gyermekek számára hétfő, szerda és csütörtöki napokon 16.30 és 18.30 között tartjuk az edzéseket, ez a korosztálytól függően heti 2, vagy 3 alkalom. 

A szakosztály edzéseit, hazai mérkőzéseit és a felmérő foglalkozásokat az Árpád Fejedelem Általános Iskolában tartjuk (Bp. IV. Árpád út 161-163), ahol munkánkat bármikor szívesen bemutatjuk.

Edző: Ipacs Gábor

Telefon: +36 30 245-7363

 

A legutóbbi versenyeken szépen szerepeltünk.
Január 27-én mini csapatunk Dunakeszin vett részt versenyen, a BRSZ  versenysorozatában, ahol a kezdők  csoportjában az első helyen végzett.

Mini csapat, 2013. 01. 27.

Szupermini csapatunk február 2-án mutatkozott be első versenyén, és nagyon szépen játszva három csapat közül a második lett.

Szupermini, 2013. 02. 02.

 

 

Copyright © Újpest Sport Club Minden jog fenntartva!

1043 Budapest, Rózsa u. 6.
E-mail: ujpestsc@gmail.com

Az oldalt fejleszti: Fair-i Soft