Újpest Sport Club

Főoldal
Szakosztályaink
Aerobic szakosztály
Labdarúgó szakosztály
Röplabda szakosztály
Karate szakosztály
Szabadidősport
Hírek, aktualitások
Rendezvényeink
Elérhetőségek

KIEMELT PARTNEREINK


 

Az Újpest Sport Club labdarúgó sportágfejlesztési programját a Magyar Labdarúgó Szövetség 2018. 05. 23-án kelt ki/JH01-23274/2018/MLSZ iktatószámú határozatával
4 611 082 Ft támogatási összegben jóváhagyta.


Az Újpest SC labdarúgás sportágfejlesztési programja innen, a ki/JH01-23274/2018/MLSZ sz. határozat innen tölthető le.

Az Újpest SC labdarúgó utánpótlásképző programja

Egyesületünk 1999. óta folytatja Újpesten labdarúgó utánpótlás-képzési programját, mellyel a 6-14 éves korú gyermekek számára biztosítunk labdarúgó utánpótlásképzést.
Labdarúgó szakosztályunk széleskörű kiválasztási lehetőséggel rendelkezik a Városi Sportiskola alapcsoportjaiban folytatott labdás előkészítő csoportok által.
Újpesti alapfokú oktatási intézményekben a 2015/16-es bajnoki évben 50 gyermek rendszeres foglalkoztatását biztosítottuk. Az iskolai alapcsoportokban életkortól függően a heti edzések ideje 2 x 1,5 óra. Az iskolákban folyó tevékenységet testnevelő tanári, továbbá edzői végzettséggel rendelkező szakember koordinálja, ellenőrzi. Az edzéseken való képzést segítendő kiadtunk egy központi módszertani anyagot, melyben a kiválasztás rendszerét is leírtuk.
Minden csoportban foglalkozási naplót vezetnek, ebben szerepelni kell az időközi felmérések eredményeinek (fizikai, technikai tesztek).
A gyerekek kiválasztása a felmérések eredményei, az edzések, mérkőzések közbeni megfigyelés alapján történik.
Az alapcsoportokból a szakosztályi keretbe az egyesületbe került gyerekeket leigazoljuk, számukra két hetes edzőtábort szervezünk.
A kiválasztott gyerekek az egyesület szakosztályába kerülnek, ahol heti 3 x 2 órás edzésen vesznek részt, ezeket a foglalkozásokat testnevelő tanári valamint szakedzői képesítéssel rendelkező szakember végzi.
A szakosztályi edzések és mérkőzések tavasztól őszig az újpesti Önkormányzat sporttelepén, a téli edzések bérelt iskolai tornateremben történnek.
A megfelelő korosztályú, minden szempontból felkészített sportolókat az egyesület nevezi a Budapesti Labdarúgó Szövetség által szervezett bajnokságba. Az alacsonyabb korosztályú csapatunk a MLSZ által szervezett Bozsik Programban vesz részt.
Munkánk értékeléséhez  tájékoztatásul közöljük, hogy 2012 nyarán az AC Milan által leigazolt Tamás Krisztián labdarúgó pályafutását nálunk kezdte, első három évében az Újpest SC keretében folytatta a labdarúgást.

I.     Sportfejlesztési program

Sportágfejlesztési programunk – a Magyar Labdarúgó Szövetség céljaival összhangban – a sportág utánpótlásbázisának növelésére, a nevelés színvonalának emelésére, az eredményesség javítására irányul.
Céljaink elérését az alábbi eszközrendszer felhasználásával valósítjuk meg:

·                    A labdarúgás népszerűsítése a legalsó korosztályokban
·                    Szakembergárdánk fejlesztése
·                    az utánpótlás-nevelésre fordított források emelése
·                    átlátható, fenntartható, hatékony működés és gazdálkodás.
A sportág népszerűsítése érdekében óvodások és kisiskolások körében toborzókat tartunk,előkészítő csoportokat foglalkoztatunk.
Szakembergárdánk megtartásával, fejlesztésével az utánpótlás-képzés hatékonyságát tudjuk növelni, ami az elvárt és célul kitűzött eredményesség eléréséhez elengedhetetlen.
A labdarúgó utánpótlás-nevelésre fordított összeg – ezen lehetőség által biztosított – emelése által fejleszteni tudjuk a labdarúgó csapatok technikai képzéséhez szükséges eszközeinket (pl. mobil kapuk, fejelőállvány, rúgófal, stb.)
A csapatok versenyeztetéséhez a szülők tehermentesítése történne azáltal, hogy az egységes szerelést egyesületünk biztosítaná a csapatok részére.
Az őszi és tavaszi versenyzési időszak közötti időben (novembertől márciusig) iskolai tornatermekben tartjuk edzéseinket. Több anyagi forrás esetén a téli edzésidő heti óraszámát növelni tudnánk, ami a csapatok eredményességében jelentős szerepet játszhatna.
A gazdálkodás hatékonyságára – az anyagi források szűkössége miatt is – eddig is nagy gondot fordítottunk.
A társasági adó támogatás elnyerése esetén továbbra is biztosítjuk a hatékony gazdálkodást, a gondos pénzfelhasználást, a szabályos elszámolást, a pontos nyilvántartásokat, természetesen biztosítva a támogatás felhasználásának ellenőrizhet

U13 -as korosztályú csapatainkba várjuk jelentkezéseteket!

Érdeklődni Pétery Pálnál lehet a +36 30 975-2808-as telefonszámon.

Copyright © Újpest Sport Club Minden jog fenntartva!

1043 Budapest, Rózsa u. 6.
E-mail: ujpestsc@gmail.com

Az oldalt fejleszti: Fair-i Soft